Chat met ons

Wimpers

Aanbiedingen

Bekeken producten

Nieuwe producten

Nep Wimpers Blauw Zwart

8713647404354

Nieuw product

  • Valse Wimpers
  • Zonder Lijm
  • 2 stuks in een verpakking
  • Blauw Zwart

Meer details

Bij aanschaf van dit product (geldt niet voor volume kortingen) krijgt u in totaal 2 CreaRoosjes. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 2 CreaRoosjes die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 0,10.


€ 2,75 incl. btw

Meer informatie

Nepwimpers Anjieer Zwart Blauw

Excl. Wimperlijm, deze is los te bestellen. 

Valse Wimpers maken uw schmink creatie compleet maar zijn natuurlijk ook leuk voor Carnaval of wanneer u een fancy feestje heeft.

Gebruiksaanwijzing:

Knip de nepwimper op de juiste lengte 
Haal de wimpers voorzichtig uit de verpakking (liefst met een pincet), trek niet aan de haartjes maar aan het lange gedeelte waaraan de haartjes zijn bevestigd. 
Pak één nepwimper en plaats hem op uw ooglid om te checken of de wimpers niet te lang zijn voor uw ogen. 
Als dat wel zo is knip er dan aan de buitenkant (dus daar waar de haartjes het langst zijn) met een schaartje voorzichtig het te lange stuk af.

Breng vervolgens de wimperlijm aan op de nepwimpers. "Dip" voorzichtig de wimperrand in de lijm. Tip: zo'n twintig seconden laten drogen voor u de wimper opplakt. 

Plak de wimper net boven uw eigen wimpers.

Neem de binnenste ooghoek als uitgangspunt. Druk de wimper voorzichtig vast daar waar het eerste haartje van je eigen wimper te zien is. Volg de lijn van uw wimper richting de buitenkant Druk de wimper voorzichtig aan met een wattenstaafje.

Accessoires