Tangles

Aanbiedingen

Bekeken producten

Nieuwe producten

Het Grote Tangleboek

72345907300409

Nieuw product

Tangle Boek
Spelen en leren met de tangle in de klas én thuis.

  1. Auteurs: Richard X. Zawitz en Mary Beth Spann
  2. 76 pagina's 
  3. A4
  4. Wire-0
  5. Met gratis Tangle Focus

Meer details

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 25 Crearoosjes. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 25 Crearoosjes die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 1,25.


€ 25,66 incl. btw

Meer informatie

Tangles zijn onweerstaanbaar, inspirerend en uitdagend.

Al meer dan twintig jaar liggen Tangles in therapeutenpraktijken in alle uithoeken van de wereld. 
Zonder dat je er erg in hebt, grijp je naar een Tangle als die voor je ligt. Sommige mensen maken tijdens het praten gedachteloos de Tangle-segmenten van elkaar los en maken ze volgens een kleuren- of textuurpatroon weer aan elkaar vast. 

In het Grote Tangleboek wordt duidelijk dat Tangles een creatief middel zijn voor ouders en leerkrachten om samen met kinderen van alles te ontdekken: kleuren en patronen, wiskundige vaardigheden, ruimtelijk inzicht, motoriek, taal en muziek.
Behalve dat de vormen, kleuren en texturen van Tangles de hersenen stimuleren, bieden ze een manier om eenvoudige ritmische bewegingen te maken die niet afleiden. 
Tangles zijn speciaal ontwikkeld om de hersensfunctie dusdanig te stimuleren, dat andere sensorische processen zoals luisteren, gemakkelijk, geïnspireerd en vol verbeeldingskracht kunnen plaatsvinden.