Niet beschikbaar

Ronde Latex Ballon met Print

Aanbiedingen

Bekeken producten

Nieuwe producten

Latex Ballon met Kusmondjes

7101128530301

Nieuw product

  • Rood en Wit
  • Assortie geleverd
  • 12 Inch = 30 cm
  • 10 stuks

Meer details

3-5 werkdagen levertijd

Bij aanschaf van dit product (geldt niet voor volume kortingen) krijgt u in totaal 3 CreaRoosjes. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 3 CreaRoosjes die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 0,15.


€ 3,75 incl. btw

Meer informatie

12 Inch, 30 cm Sempertex Ballon met Kusmondjes

Rode ballonnen met witte kus mondjes en andersom

Deze ballon is ook geschikt om met helium te vullen.

Biologisch AfbreekbaarVegan BallonLatex ballonnen worden geproduceerd uit het sap van de rubberboom. Het wordt verzameld zonder de boom te schaden door het gebruik van een milieuvriendelijk, eeuwenoud proces vergelijkbaar met de methode gebruikt voor het verzamelen van het sap van esdoorns voor siroop. Vanwege de veelzijdigheid en de vraag naar rubber, zijn deze tropische regenwoud bomen zeer waardevolle, zeer begeerde - en goed beschermde natuurlijke hulpbronnen. Deze waardevolle bomen spelen een even belangrijke ecologische rol in het fragiele ecologische evenwicht van de aarde door het verwijderen van kooldioxide uit de atmosfeer die opwarming van de aarde voorkomt.

Een latex ballon is gemaakt van 100 procent biologisch materiaal en is 100 procent biologisch afbreekbaar. Onderzoek heeft aangetoond dat onder vergelijkbare omstandigheden latex ontleedt met dezelfde snelheid als een eikenblad.
De ballon kan na afloop op de composthoop of bij het huisafval gedaan worden.


Sempertex ballonnen zijn gemaakt van 100% natuurlijke latex en daarom volledig Vegan.

Sempertex producten zijn allen ISO en TUV gecertificeerd.