Ronde Latex Ballon met Print

Aanbiedingen

Nieuwe producten

Ballon Muziek Noten

Nieuw product

  • Muzieknoten
  • Gekleurde Latex Ballonnen
  • 12 inch is +/- 30 cm
  • 10 stuks of 25 stuks

Meer details

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 8 Crearoosjes. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 8 Crearoosjes die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 0,40.


€ 3,95 incl. btw

Meer informatie

12 Inch, 30 cm Sempertex Ballon met Muziek Noten

Deze ballonnen worden in een assortiment met de volgende kleuren geleverd: Fashion Solid White 005, Fuchsia 012, Yellow 020, Lime Green 031, Caribbean Blue 038, Lilac 050, Orange 061

De samenstelling kan per verpakking wisselen.

Deze ballonnen zijn geschikt om te vullen met helium.

Biologisch AfbreekbaarLatex ballonnen worden geproduceerd uit het sap van de rubberboom. Het wordt verzameld zonder de boom te schaden door het gebruik van een milieuvriendelijk, eeuwenoud proces vergelijkbaar met de methode gebruikt voor het verzamelen van het sap van esdoorns voor siroop. Vanwege de veelzijdigheid en de vraag naar rubber, zijn deze tropische regenwoud bomen zeer waardevolle, zeer begeerde - en goed beschermde natuurlijke hulpbronnen. Deze waardevolle bomen spelen een even belangrijke ecologische rol in het fragiele ecologische evenwicht van de aarde door het verwijderen van kooldioxide uit de atmosfeer die opwarming van de aarde voorkomt.

Een latex ballon is gemaakt van 100 procent biologisch materiaal en is 100 procent biologisch afbreekbaar. Onderzoek heeft aangetoond dat onder vergelijkbare omstandigheden latex ontleedt met dezelfde snelheid als een eikenblad.
De ballon kan na afloop op de composthoop of bij het huisafval gedaan worden.