Qualatex 260Q Modelleerballonnen

Aanbiedingen

Bekeken producten

Nieuwe producten

260Q Onyx Black Modelleerballon

Nieuw product

  • 100 Stuks of 50 Stuks Q-Pak
  • Zwarte modelleerballonnen
  • Latex 

Meer details

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 10 Crearoosjes. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 10 Crearoosjes die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 0,50.


€ 5,99 incl. btw

Meer informatie

Qualatex 260Q Modelleerballon Onyx Black

Mooie in zwarte modelleer ballon voor het maken van ballonfiguren

260 staat voor de maat van de ballon; deze is 2 inch (5,08 cm) breed en 60 Inch (152,4 cm) lang.

De Q-pak ballonnen zijn per 50 stuks rechtop verpakt, dit is ideaal voor ballonartiesten. 
Door de Q pak te gebruiken bespaar je tijd met uitzoeken en rechtleggen.
De zakken kunnen aan de boven kant open gemaakt worden en klaar voor gebruik, rechtop in een ballonnen tas of koffer gezet worden.

260 staat voor de maat van de ballon; deze is 2 inch (5,08 cm) breed en 60 Inch (152,4 cm) lang.

Latex ballonnen worden geproduceerd uit het sap van de rubberboom. Het wordt verzameld zonder de boom te schaden door het gebruik van een milieuvriendelijk, eeuwenoud proces vergelijkbaar met de methode gebruikt voor het verzamelen van het sap van esdoorns voor siroop. Vanwege de veelzijdigheid en de vraag naar rubber, zijn deze tropische regenwoud bomen zeer waardevolle, zeer begeerde - en goed beschermde natuurlijke hulpbronnen. Deze waardevolle bomen spelen een even belangrijke ecologische rol in het fragiele ecologische evenwicht van de aarde door het verwijderen van kooldioxide uit de atmosfeer die opwarming van de aarde voorkomt.

Een latex ballon is gemaakt van 100 procent biologisch materiaal en is 100 procent biologisch afbreekbaar. Onderzoek heeft aangetoond dat onder vergelijkbare omstandigheden latex ontleedt met dezelfde snelheid als een eikenblad.

Ballonplooien, ballonvouwen en ballonmodelleren wordt zowel professioneel door clowns en ballonartiesten gedaan maar is ook erg leuk om als hobby te doen.

Accessoires