Halloween & SFX Schmink

Aanbiedingen

Bekeken producten

Nieuwe producten

Mehron Modeling Wax 38 gram

764294544397

Nieuw product

Kijk voor uitleg bij het tabblad "meer informatie 

  • 38 gram
  • Latex vrij
  • Verwijderen met make-up remover zeep en water

Meer details

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 7 Crearoosjes. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 7 Crearoosjes die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 0,35.


€ 7,95 incl. btw

Meer informatie

Mehron Modeling Wax 38 gram 

De professionele modeling wax van Mehron is al tientalle jaren een nice in de entertainmentindustrie. Ontwikkeld om de randen van prosthetics glad te maken, om gelaatstrekken op te bouwen, voor het toevoegen van realistische bulten, wratten, kneuzingen en voor het blokken / gladmaken van de wenkbrauwen. Deze geavanceerde formule is verkrijgbaar in een verpakking van 38 g en is flexibel, maar hecht zelfs aan de huid onder de meest intense omstandigheden.

Gebruik: om gebieden voor special FX op te bouwen. Breng als volgende laag fixative "A" aan en breng vervolgens latex als een laatste huidcoating. Verwijderen: door zoveel mogelijk van het product af te pellen. Verwijder het resterende product met Makeup Remover gevolgd door zeep en water.

Tip: Modeling Wax en SynWax zijn samen te gebruiken voor speciale effecten van aan de randen van de prothese stukken voor het blokkeren van de wenkbrauwen of het toevoegen van veranderen van uitelijke kenmerken aan personages voor een optreden.

Ingredienten: Microcrystalline Wax/Cera Microcristallina/Cire microcristalline. May Contain -+/- CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (Iron Oxides).

Mehron synwax is Vegan en Dierproefvrij.

Vegan Dierproef Vrij

Accessoires