Glitter Tattoo Sjablonen Halloween

Aanbiedingen

Nieuwe producten

Glitter Tattoo Sjabloon Vleermuis

7101129182226

Nieuw product

Sjabloon voor glittertattoo

  • voor éénmalig gebruik
  • 1 stuks
  • © 2018 CreaRose alle Rechten Voorbehouden

Meer details

Op voorraad

Geen crearoosjes voor dit product.


€ 0,40 incl. btw

Datasheet

Hoogte35 mm
Breedte70 mm

Meer informatie

Sjabloon voor glittertattoo, Vleermuis

Geweldig vleermuis Sjabloon voor tijdelijke en glittertattoo's in het halloween thema

1 Stuks

Glittertattoo's zijn geweldig leuk op feestjes en paarden mensen moeten deze natuurlijk in hun bezit hebben.

© 2018 CreaRose alle Rechten Voorbehouden

Algemene informatie: De schitterende tattoo blijft 3-7 dagen zitten, uitgaande dat er geen crème op de huid is aangebracht of dat het eraf wordt gekrabd.

Hoe te gebruiken met body glue: Verwijder het witte deel van de sticker en breng de sticker aan op de gewenste plaats. Goed aanwrijven en voorzichtig het transparante deel verwijderen. Breng op de zichtbare huid binnen de afbeelding een dun laagje lijm aan. Verwijder de sticker en wacht tot de lijm volledig transparant is. Als de lijm transparant is strooi de gewenste kleur(en) glitter over de belijmde plek. Overtollige glitter kan met een kwast worden verwijderd.

Hoe te gebruiken met met LaDot Skinpolisch: Verwijder het witte deel van de sticker en breng de sticker aan op de gewenste plaats. Goed aanwrijven en voorzichtig het transparante deel verwijderen. Breng een klein beetje lak aan op een vingersponsje en dep zachtjes over het sjabloon. Laat het even drogen en verwijder daarna het sjabloon.

Verwijderen: Leg er een watje met olie op, laat het even weken. Daarna is de tattoo te verwijderen.

Attentie: Alleen geschikt voor gebruik op het lichaam. GEBRUIK HET NOOIT TE DICHT BIJ DE OGEN. Kinderen alleen onder begeleiding van een volwassene.

Tips: Bewaren op een donkere plaats op kamertemperatuur De lijm na gebruik direct sluiten om uitdroging te voorkomen. Gelijke kleuren versterken elkaar. Vermijdt wind.

Accessoires