Categorieën

Aanbiedingen

Nieuwe producten

Schminkvoorbeeld Zwarte Piet

  1. Gebruik als ondergrond de Barrier Spray van Mehron, dit beschermd de huid, het afschminken gaat makkelijker en het voorkomt zweten onder de schmink. Omlijn de ogen met een make-up potlood of met de Details van Mehron
  2. Omlijn de lippen met een rood make-up potlood en vul deze in met fel rode lippenstift.  Als je meerder Pieten schminkt breng dan de lippenstift aan met een penseel.
  3. Omlijn  de ogen en de mond met een brede penseel. Bij deze Piet kozen we voor Mehron Dark Brown dit is een schmink op waterbasis.
  4. Met een Kabuki Brush breng je de schmink veel sneller en egaler aan
  5. Vergeet niet de oren te schminken. Eerst met de Kabuki Brush en dan zonodig nog bijwerken met een penseel.
  6. Zwarte Piet SchminkvoorbeeldCheck even of je de lippenstift moet bijwerken en kleur als laatste de wenkbrauwen in met een zwart make-up potlood.
  7. Over de schmink breng je als finish de barrier spray van Mehron aan. Dit sluit de schmink af en beschermd de schmink tegen vocht van buitenaf
 
Afschminken is voor veel Zwarte Pieten vaak een probleem. Vaak weet je niet met wel materiaal je geschminkt bent en gebeurd het afschminken thuis en niet op de schmink locatie.
Vraag daarom altijd even waarmee je geschminkt bent!
 
Afschminken van schmink op water basis gaat het beste met een washand, koud water en zeep.
Waarom koud water? Als je warm water zou gebruiken gaan je porien open en trekt de schmink nog meer in je huid! 
Er is speciale zeep van Cameleon om penselen te reinigen, met deze zeep kun je ook heel goed je gezicht reinigen. 
Heb je dit niet voorhanden gebruik dan babyshampoo of zachte handzeep. 
 
Afschminken van vetschmink gaat het beste met oliedoekjes of een vettige creme.  Smeer je gezicht helemaal in met de creme en haal het daarna stukje voor stukje weg, gebruik voor elke keer dat je veegt een zachte tissue of een schoongespoelde lichtvochtige washand. 
 
Nadien nog even douchen, vergeet je oren niet ;)
 
Een simpel ezelsbruggetje om het te onthouden is om de soort schmink te onthouden. De naam zegt het namelijk al, vetschmink verwijder je met vettigheid en water schmink met water!

Gerelateerde producten