Chunky Glitter

Aanbiedingen

Nieuwe producten

PaintGlow Peel Off Glitter Glue

5056176221737

Nieuw product

  • Peel Off Glitter
  • Dermatologisch getest
  • Dierproef vrij 
  • Vegan
  • 13 ml Gel

Meer details

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Crearoosjes. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 2 Crearoosjes die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 0,10.


€ 2,29 incl. btw

Meer informatie

PaintGlow Glitter Me Up, Peel off Glitter Glue

Heb je ooit de moeilijkheden ervaren om chunky glitters aan het einde van de nacht te verwijderen? Met deze nieuwe afpelbare glitterlijm-formule hoef jij je daar geen zorgen meer om te maken

Gebruik: Breng een dunne laag gel aan op een schone, droge huid met een applicator of vinger direct waar je de glitter wilt aanbrengen. Strooi of dep je favoriete glitter op de lijm en laat het drogen.

Help de oceanen: dit product is ontworpen om de zee glinstervrij te houden. Omdat je de glitter afpelt en weggegooid zodra het feest voorbij is. De glitter gaat in de prullenbak in plaats van in de afvoer.

Niet meer schrobben of krabben: Je huid blijft schoon blijft zonder dat je de glitter van je huid hoeft te krabben en af ​​te schrobben.

GLITTER ME UP glitterlijm is perfect voor na lange dagen op het festival wanneer je gewoon je make-up en glitter in één keer wilt verwijderen zonder alle rommel in je tent.

Glitterlijm wordt geleverd in een handige tube van 12 ml. Glitterlijm blijft de hele nacht zitten totdat het met de hand wordt verwijderd.
Vegan

Dit product en alle andere Glitter Me Up! glitters zijn vegan en worden nooit op dieren getest

Accessoires