Bad Ass Sjablonen

Aanbiedingen

Nieuwe producten

Bad Ass Sjabloon 1004

BAM1004

Nieuw product

Bad Ass Sjabloon 1004

Bad Ass Stencils zijn een van de meest populaire lijnen van airbrush- en schminksjablonen die worden gebruikt door kunstenaars over de hele wereld.

Meer details

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Crearoosjes. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 3 Crearoosjes die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 0,15.


€ 3,99 incl. btw

Meer informatie

Bad Ass Stencils BAM1004

Een van de meest populaire lijnen van airbrush- en schminksjablonen die worden gebruikt door kunstenaars over de hele wereld. 

  1. Elke sjabloon is ontworpen door de bekroonde make-up artist en bodypaint artist Andrea O'Donnell. Deze professionele tools kunnen eenvoudig worden toegepast in verschillende toepassingen op verschillende ondergronden ... met behulp van een breed scala aan media en gereedschappen. 
  2. Elke individueel blad bestaat uit een combinatie van verschillende motieven die thematisch verwante design, elementen, patronen, texturen en artistieke kanten bezitten. De mogelijkheden van elk ontwerp worden alleen beperkt door de creativiteit van de kunstenaar zelf. 
  3. Bad Ass Stencils zijn gemaakt van een duurzaam maar toch flexibel 7 mil. mylar plastic. 
  4. Het materiaal is van goede kwaliteit en ongeveer ter dikte van speelkaart. Het is dun en flexibel genoeg om de kleinste details te bereiken bij het sjabloneren en toch nog sterk genoeg om keer op keer schoon te maken en vele malen te gebruiken. 
  5. Het materiaal is bestand tegen oplosmiddelen.