Ballonnen & Accessoires

Aanbiedingen

Nieuwe producten

Ballonnen & Accessoires

CreaRose verkoopt professionele ballonnen in allerlei soorten en maten van uitstekende kwaliteit, ook voor alle accessoires die een ballonartiest en clown nodig heeft kunt u bij ons terecht. We voeren de volgende merken: Qualatex en Sempertex. Deze ronde, langwerpige, doorknoopballonnen en andere ballon vormen worden gebruikt voor ballonvouwen, ...

CreaRose verkoopt professionele ballonnen in allerlei soorten en maten van uitstekende kwaliteit, ook voor alle accessoires die een ballonartiest en clown nodig heeft kunt u bij ons terecht. We voeren de volgende merken: Qualatex en Sempertex. Deze ronde, langwerpige, doorknoopballonnen en andere ballon vormen worden gebruikt voor ballonvouwen, ballonmodelleren, ballonplooien maar ook om ballon decoraties te maken. Deze ballonnen zijn gemaakt van 100% natuurlijke latex en zijn daarom 100% biologisch afbreekbaar. De ballonnen zijn allen ISO en TUV gecertificeerd.

Meer

Ballonnen & Accessoires  Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • Modelleer ballonnen

  Modelleerballonnen van Qualatex en Semptex zijn van uitstekende kwaliteit en veel gebruikt door ballon artiesten over de hele wereld. Voor het ballon modelleren, ballonplooien en ballon vouwen van ballonfiguren

 • 5 Inch Ronde Ballon met Print
 • Ronde Latex Ballon met Print

  Latex Ballonnen van Sempertex en Qualatex in verschillende maten. 

 • Ronde Latex Ballon met Cijfers

  We verkopen zowel in Lievelde als in onze webshop, ronde latex ballonnen van de merken Qualatex en Sempertex, leuk voor verjaardagen of jubileums. Geschikt voor zowel helium als lucht.

 • Ronde Latex Ballon zonder Print

  Ballonnen van Qualatex en  ballonnen van Sempertex zijn van latex en geschikt voor zowel helium als lucht. In verschillende maten verkrijgbaar.

 • Doorknoop Ballonnen, Link- O- Loons

  Doorknoopballonnen ook wel Link-o-loons of quicklink ballonnen genoemd zijn verkrijg baar bij CreaRose van de merken Sempertex en Qualatex.
  Ideaal om leuke ballonslingers van te maken en zo uw feest te decoreren.

 • Hartvormige Ballonnen

  Hartvormige Ballonnen in verschillende kleuren en maten van zowel Sempertex als Qualatex.

 • Ballon Vormen

  Blossoms, big bear heads, caterpillars zijn geweldige gevormde ballonnen van Qualatex en Sempertex om te gebruiken bij het ballonmodelleren.

 • Ballon Accessoires

  Alles wat de professionele ballonartiest of hobbyist nodig heeft bij het ballonmodelleren of decoreren met ballonnen

 • Lichtgevende Led Ballonnen
 • CreaRose Ballon Sjablonen Oogjes & Gezichten

  We zijn trots op onze nieuwe lijn ballonsjablonen die gebruikt kunnen worden om oogjes op een ballon te teken, met speciale fijnschrijvers en sharpies. Deze sjablonen zijn keer op keer te gebruiken