5 Inch Ronde Ballon met Print

Aanbiedingen

Nieuwe producten

Qualatex Ballon Mocha Baby Face 5 inch

Nieuw product

  • Qualatex latex ballonnen
  • 5 Inch=12 cm
  • Mocha Brown met opdruk
  • 25 of 50 Stuks

Meer details

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 12 Crearoosjes. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 12 Crearoosjes die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 0,60.


€ 6,95 incl. btw

Meer informatie

Qualatex 5 Inch/12 cm Baby Face Mocha Brown

25 stuks of 50 stuks

Leuke ballon met het gezichtje van een baby, om ballondecoraties te maken voor een geboorte of bijvoorbeeld een baby-shower of kraamfeest

Leuke toevoeging voor de ballonartiest of clown.
Te gebruiken in zowel ballondecoraties als ballonfiguren.

Latex ballonnen worden geproduceerd uit het sap van de rubberboom. Het wordt verzameld zonder de boom te schaden door het gebruik van een milieuvriendelijk, eeuwenoud proces vergelijkbaar met de methode gebruikt voor het verzamelen van het sap van esdoorns voor siroop. Vanwege de veelzijdigheid en de vraag naar rubber, zijn deze tropische regenwoud bomen zeer waardevolle, zeer begeerde - en goed beschermde natuurlijke hulpbronnen. Deze waardevolle bomen spelen een even belangrijke ecologische rol in het fragiele ecologische evenwicht van de aarde door het verwijderen van kooldioxide uit de atmosfeer die opwarming van de aarde voorkomt.

Een latex ballon is gemaakt van 100 procent biologisch materiaal en is 100 procent biologisch afbreekbaar. Onderzoek heeft aangetoond dat onder vergelijkbare omstandigheden latex ontleedt met dezelfde snelheid als een eikenblad.

Ballonplooien, ballonvouwen en ballonmodelleren wordt zowel professioneel door clowns en ballonartiesten gedaan maar is ook erg leuk om als hobby te doen.

Accessoires