Penselen

Aanbiedingen

Nieuwe producten

Penselen

Professionele schmink penselen van verschillende merken, zoals Superstar, Mehron, Cameleon en PXP

Penselen Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • Mehron Paradise Penselen

  Penselen van Mehron van zijn hoogwaardige kwaliteit, geschikt voor schmink, bellypaint en bodypaint. CreaRose verkoopt de Mehron Paradise schmink penselen; met een luxe acryl handvat en de MarkReid Signature Brush, de schminkpenselen ontworpen door de wereld beroemde face en bodypainter Mark Reid.

 • Mehron Mark Reid Penselen

  Wanneer u kiest voor Mehron's MarkReid Signature Brush,  de schmink penselen ontworpen door de wereldberoemde face en bodypainter Mark Reid, dan kiest u voor een penseel van hoge kwaliteit. Mark gaat alleen voor het beste en hij heeft ze zo ontworpen dat iedereen, van beginnende schminker tot en met de professionele schminkartiest hier perfect mee kan schminken.

 • Cameleon Penselen
 • Professional Colours Penselen

  De professinal Colour penseel serie van PartyXplosion zijn uitstekende basis penselen voor de beginner maar worden ook veel gebruikt door de professionele schminkers. De prijs, kwaliteit verhouding van deze penselen is erg goed. 

 • Superstar Penselen

  Superstar heeft een breed assortiment Schminkpenselen. De Superstar penselen hebben helder blauwe handvatten en de ronde penselen hebben witte borstelharen. Naast de ronde penselen heeft Superstar ook de speciale schuine Ksenia penseel en platte one stroke penselen.

 • Sjablonen Blending Brushes

  Penselen in de vorm van borstels die ideaal zijn voor het aanbrengen van schmink op sjablonen of om met starblend make up te werken.